Hana Vagnerová

¿Quién es Hana Vagnerová?

Hana Vagnerová se narodila v Praze 21. 2. 1983. Když ukončila studium na gymnáziu, přihlásila se na DAMU a byla přijata. V jejím rozhodnutí ji podporovali rodiče, kteří pracují s počítači, a sestra, která je právník.  Viděli jsme ji v Tv seriálech Zdivočelá země, Horákovi, Redakce, On je žena, Proč bychom se netopili. Hrála v Tv pohádkách a účinkovala ve velkofilmu Báthory Juraje Jakubiska. 

Největší popularitu si u diváků získala svojí rolí Zuzany Dvořákové – Sovové, v populárním i kritikou ceněném seriálu Vyprávěj. Za svůj výkon v seriálu, který stále pokračuje natáčením dalších dílů, "musela" dostat od Herecké asociace cenu, která se dává Televiznímu talentu roku. 

V době vzniku tohoto článku jsou již v Tv Nova připraveni dáti do vysílání po prázdninách 2011 seriál, který již byl vysílán. Repríza je určena (nejen) pro ty diváky, kteří jej propásli. Jedná se o kriminální 16ti-dílný seriál Expozitura, který přiblíží a zmapuje kriminální činnost Berdychova gangu. Už to nebude dlouho trvat a v září uvidíme a zhodnotíme…

Nyní je herečkou v Divadle v Řeznické a občas si odskočí do divadla Rubín, kde hraje ve hře Fotbal, má láska.

Účinkovala v dalších seriálech: v česko - slovenské koprodukci, Odsouzené (2009 - 2010), Dr. Ludski (2011)...
También conocida como: Hana Vágnerová /

Géneros más habituales en las películas de Hana Vagnerová

Géneros más habituales en las series de Hana Vagnerová

Películas

Últimas películas en orden cronológico

Series

Últimas series en orden cronológico

Compañeros de trabajo recientes de Hana Vagnerová

Las imágenes y retratos de actores o actrices mostrados en este sitio web son obtenidos de la base de datos de The Movie Database (TMDB). En el caso de que alguna imagen o fotografía sea incorrecta, ofensiva o infrinja derechos de imagen, puede ser editada o eliminada de TMDB, lo que resultará en su eliminación correspondiente en este sitio. En última instancia, los usuarios también pueden utilizar el formulario de contacto ubicado al pie de la página para solicitar la corrección o eliminación de cualquier contenido.

The images and portraits of actors or actresses displayed on this website are sourced from The Movie Database (TMDB). In the event that any image or photograph is incorrect, offensive, or violates image rights, it can be edited or removed from TMDB, subsequently ceasing its display on this site. As a final recourse, users may also utilize the contact form located at the bottom of the page to request the correction or removal of any content.